CÂTEVA CUVINTE DESPRE NOI

Echipă de specialiști opticieni și optometriști

Echipa noastră

Echipa noastră, este formată din specialiști opticieni și optometriști cu experiență în acest domeniu, care nu fac compomis când este vorba despre calitatea stabilirii diopriilor și consultanță în alegerea produselor necesare nevoii dumnevoastră.

Valorile noastre

Seriozitatea, perseverența și dorința continuă de dezvoltare ne-a determinat în acest an 2022, la deschiderea celui de-al doilea punct de lucru din orașul nostru, Brăila. Nu ne oprim aici, vom continua dezvoltarea și în anii următori!

Filantropia va salva România!

Un proiect curajos, gândit și analizat cu mult înainte de a fi concretizat. Din dorința acerbă de a oferi servicii și produse de calitate, fără a fi presați de timp și preț.

Am luat ființă ca o întreprindere socială locală, și ne mândrim cu acest aspect. Susținem cu tărie afacerile locale și achiziționăm local, o mare parte din serviciile de care avem nevoie. Profitul companiei a fost și este direcționat în fiecare an, către grupurile vulnerabile.

Sursa încrederii în economia socială provine din misiunea nostră, care în mod voluntar dorește să ofere și să pună la dispoziția grupurilor defavorizate accesul la servicii de optică medicală.

Astfel, dorim ca pacienții din grupurile defavorizate (copii, adulți și vârstnici, cu precădere din mediul rural, din comunele și satele aferente județului Brăila) să beneficieze de serviciile noastre, mai exact de determinări de dioptrie, tensiune oculară și la nevoie de execuția perechii de ochelari.

Prin ceea ce întreprindem, dăm dovadă că se poate realiza, furniza servicii și produse ca în oricare oraș mare din Europa.

URBAN OPTIC LINE BRĂILA

CONSULTUL ESTE ÎNTOTDEAUNA GRATUIT

2021
AN DE ÎNFIINȚARE
2
MAGAZINE
4
OPTOMETRIȘTI
1500
CLIENȚI MULȚUMIȚI