Livrarea produselor

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România. S.C. FLOR OPTICAL S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Livrarea produselor va fi gratuită oriunde în țară pentru comenzile care au o valoare de minim 500 RON (inclusiv TVA). Pentru comenzile mai mici de 500 RON (inclusiv TVA) se va aplica un tarif de livrare în cuantum de 25 Lei (inclusiv TVA) pentru orice localitate din țară pentru livrarea prin curier.

Produsele marcate cu „Livrare Gratuită” beneficiază de livrare gratuită oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii, prin curier. S.C. FLOR OPTICAL S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din cauze de forță majoră, independente de S.C. FLOR OPTICAL S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, grave, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii românești.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul. Dacă nici de această dată clientul nu este găsit la adresa indicată și la ora stabilită, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu. În toate aceste situații, subscrisa nu poate fi trasă la răspundere de către cumpărător, acesta neputând să pretindă daune-interese care să acopere eventualele prejudicii ce i-au fost produse de cauze de forță majoră.

Termenul de livrare al produselor aflate în stoc este de 2-3 zile lucrătoare și de 5-10 pentru comenzile speciale.

Returul produselor

La www.urbanopticline.ro satisfactia clientilor este o prioritate. Dacă ați greșit comanda sau nu sunteți pe deplin mulțumit de produsele cumparate, atunci aveți dreptul de a returna produsele în termen de 30 zile calendaristice de la recepționarea lor, în conformitate cu Politica de returnare. Conform Ordonantei de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță: Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decat cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 30 zile calendaristice incepand de la ziua în care intra în posesia fizica a produsului.

Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Articolul 16, punctul e).
Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat cu toate accesoriile.
Produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar (ochelari de vedere confecţionati după prescripţie), conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Articolul 16, punctul c. Sunt exceptate de la dreptul de retragere.).
Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de uzura sau de consum si vor fi verificate pentru a determina integritatea acestora. Nu vor fi acceptate produse care prezinta seriile sterse complet sau partial. In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa de aducerea produselor la starea intiala. Pentru mai multe informații cu privire la dreptul de retragere ne puteți contacta la nr. de tel. 0770 907 231 ( Luni-Duminică: 10:00 – 22:00,). Operatorii noștri va vor oferi suport în alegerea modalitatii de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat. Pentru returul produselor achizitionate care îndeplinesc condițiile legii prezentate mai sus, vă rugăm să trimiteți un e-mail pe adresa office@urbanopticline.ro în care să completați datele menționate mai jos:

Model Formular Retur:
Către: S.C. FLOR OPTICAL S.R.L., Cal. Călărașilor nr. 323, bl. 1, sc.8, ap.139, cam.1, Brăila

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse………………………………… Informații despre vanzarea produselor / prestarea serviciilor:

Număr comandă: ………………………………………
Comandate la data …./…./…………..*/, primite la data …./…./…………. *;
Numele clientului ………………………………………
Adresa clientului ………………………………………
Contul IBAN
Data: …./…./…………. Semnătura clientului (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie) (*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz. Ulterior, vom trimite curierul pentru a ridica coletul de la dvs. Acesta se va expedia către S.C. FLOR OPTICAL S.R.L., Cal. Călărașilor nr. 323, bl. 1, sc.8, ap.139, cam.1, Brăila

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de urbanoptic numai dacă în prealabil ați anunțat returnarea produselor pe adresa de e-mail menționată mai sus. Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeași modalitate de plata ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele, pentru a putea efectua recepția cantitativă și calitativă a produselor returnate. Orice produs pe care îl veți returna trebuie sa nu fie utilizat sau deteriorat. Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si funcționarii produselor. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi revandut ca și nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de preț rezultată din vanzarea produsului ca second-hand, fie la opțiunea clientului îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. În cazul în care nu doriți schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat, prin transfer bancar în contul IBAN specificat de către dvs. în declarație neechivoca trimisă prin e-mail. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face în maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus. Nu veți plăti transportul pentru returnarea produselor în cazul în care ați primit un produs care prezinta defect de fabricație sau un produs greșit.

Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de 6 retururi în ultimele 12 luni ale anului în curs.
Schimbarea produselor achizitionate de pe www.urbanopticline.ro este gratuita în termen de 30 zile calendaristice de la achizitionare. Schimbarea este valabilă doar dacă:

solicitarea de schimbare se face în termen de 30 de zile calendaristice de la achiziționarea produsului;
ambalajul nu a fost deteriorat;
cutia de lentile nu a fost desigilata;
produsul a fost achiziționat de pe site-ul ro;
Schimbarea produsului se face după cum urmează: Clientul trimite către furnizor produsul, acesta suportand taxele de transport/curierat. Furnizorul, după ce primește produsul, se obliga sa trimita gratuit (fără alte taxe) produsul cerut de
Comenzile cu produse personalizate (ochelari de vedere) nu intra in garantia de schimb a produselor. Montaj Gratuit Alege să îți faci ochelarii de vedere la www.urbanopticline.ro, iar manopera pentru montarea lentilelor este asigurata GRATUIT. Produse 100% originale Toate produsele de pe www.urbanopticline.ro sunt autentice. www.urbanopticline.ro comercializeaza lentile de contact, lentile colorate, ochelari de soare, rame de vedere soluții și accesorii de calitate. Produsele sunt furnizate de mari producători de renume autorizați : Armani Exchange, Bolon, Hugo Boss, Ana Hickmann, Ray-Ban, Vogue, etc. Cu experiență în domeniu, în comercializarea online a lentilelor de contact, ochelari de soare, rame de vedere, lentile colorate, www.urbanopticline.ro va ofera servicii de inalta calitate la preturi scazute.