Înființat în 2012, Rhein Vision este unul dintre cei mai mari producători de lentile oftalmice din România. Lentilele Rhein sunt create utilizând tehnologii de generație nouă, standarde profesionale de înaltă calitate și cu un strict control al calității.

Echipa Rhein Vision pune preț pe sănătatea clienților săi, având certificatele SR EN ISO 9001:2015 și ISO 13485:2016.

Strategia Rhein are la bază 5 excelențe:

 1. Calitatea produselor
 2. Timp de livrare rapid
 3. Servicii prompte
 4. Gamă amplă de produse
 5. Prețuri accesibile

Lentile Rhein disponibile:

1. PROGRESIVE

 • Camber FreeStyle 2.0 

Un purtător poate prefera o lentilă progresivă faţă de alta, în funcţie de așteptări și cerinţe vizuale. Lentilele progresive Camber FreeStyle 2.0 pot fi configurate conform stilului de viaţă al fiecăruia. Astfel, această lentilă complet personalizată oferă o satisfacţie vizuală mai mare purtătorului.
Designul standard echilibrează zonele de aproape, intermediar și distanţă. Această distribuire este potrivită pentru o gamă largă de purtători. Adiţional, alte 3 designuri sunt disponibile în funcţie de stilul de viaţă al purtătorului:
• Pentru vederea la aproape. Recomandat purtătorilor noi sau experimentaţi care folosesc predominant zona de aproape.
• Pentru vederea la distanţă. Recomandat purtătorilor noi sau experimentaţi care folosesc predominant zona de distanţă.
• Pentru vederea intermediară. Recomandat purtătorilor noi, celor care au experimentat dificultăţi în adaptarea cu alte lentile progresive sau persoanelor care folosesc predominant zona de intermediar.
Tranziţia ușoară între zona de distanţă și zona de aproape, împreună cu distorsiunile laterale minime, fac din această lentilă o opţiune extraordinară pentru purtătorii de progresive care caută o lentilă premium foarte confortabilă.Lentilele progresive Camber FreeStyle 2.0 încorporează tehnologiile Digital Ray Path® 2, Camber și metodologia Steady Plus. Tehnologia Digital Ray Path® 2 ţine cont de capacitatea naturală de acomodare a ochiului reducând aberaţiile laterale, rezultatul fiind o lentilă personalizată superioară. Cu metodologia de calcul Steady Plus, efectul de valuri este redus seminificativ.
Digital Ray Path® 2 aduce o inovaţie în metodologia de calcul prin utilizarea puterii de acomodare a pacientului, acele mici ajustări de focalizare pe care ochiul le face în mod natural pentru a vedea obiecte aflate la diferite distanţe.
Metodologia de calcul Steady Plus asigură purtătorului o îmbunătăţire semnificativă a performanţei binoculare și oferă o experienţă vizuală mai clară datorită faptului că ambii ochi percep dioptria în același mod, în orice direcţie ar privi.
Camber FreeStyle 2.0 include un chestionar pentru a ajuta purtătorii să își definească stilul lor unic de viaţă. Acest chestionar include întrebări cu privire la: activităţile principale pe care utilizatorul le desfășoară în timpul orelor de lucru și în timpul liber, experienţa anterioară a purtătorului cu lentilele progresive, obiceiurile de citit ale utilizatorului și ce tip de dispozitive digitale folosește în mod frecvent. Toate aceste întrebări sunt studiate amănunţit pentru a obţine o descriere corectă a nevoilor vizuale ale purtătorului. Camber FreeStyle 2.0 este un produs individualizat pentru fiecare purtător, adaptând distribuţia dioptriilor conform nevoilor utilizatorului.
Prin combinarea parametrilor fiziologici și a informaţiilor privind stilul de viaţă, Camber FreeStyle 2.0 oferă o abordare cu totul nouă asupra personalizării lentilelor.
Acest lucru face ca lentilele Camber FreeStyle 2.0 să fie cea mai bună soluţie optică pentru purtătorii care sunt în căutarea unor lentile progresive premium.

 • Camber Steady 2.0

Cel mai important avantaj al tehnologiei freeform este personalizarea completă a lentilei în funcţie de nevoile fiecărui purtător. În piaţă sunt multe tipuri de lentile progresive personalizabile, fiecare aducând îmbunătăţiri vizuale prin individualizare. Lentilele Camber Steady 2.0 sunt diferite.
Ele sunt create având la bază tehnologii de ultimă generaţie: Digital Ray-Path 2, Camber și metodologia Steady Plus. Lentilele Camber Steady 2.0 sunt compensate cu ajutorul unor calcule matematice pentru a reduce aberaţiile periferice și iau în considerare capacitatea naturală de acomodare a ochiului pentru a vedea fără efort obiecte aflate la diferite distanţe.
Folosind metodologia de calcul Steady Plus care încorporează un control strict al distribuţiei dioptriilor, erorile sferice din zonele laterale ale lentilei sunt eliminate aproape în totalitate. Rezultatul este o performanţă vizuală de neegalat, o vedere laterală îmbunătăţită și o stabilitate superioară a imaginii.
Efectul de valuri (perceperea instabilă a obiectelor înconjurătoare) care crează disconfort și face ca adaptarea să fie dificilă, reduce din acuitatea vizuală. Metodologia de calcul Steady Plus aduce o îmbunătăţire semnificativă a performanţei binoculare purtătorului și oferă o experienţă vizuală mai clară datorită faptului că ambii ochi percep dioptria în același mod, în orice direcţie ar privi.
Lentilele calculate cu metodologia Steady Plus oferă purtătorilor de progresive o vedere stabilă și naturală, minimizând efectul de valuri.
Cu o bază de curbură variabilă, semifinisatul Camber îmbunătăţește partea sferică a lentilei, oferind o creștere continuă a bazei de curbură, care este ideală pentru o lentilă progresivă.
Lentilele Camber Steady 2.0 oferă purtătorului o experienţă vizuală superioară, cu o zonă de aproape extinsă, o vedere periferică îmbunătăţită și lentile mai plăcute din punct de vedere estetic.
Lentilele Camber Steady 2.0 sunt ideale pentru toţi purtătorii de lentile progresive, experimentaţi sau începători, aflaţi în căutarea unei lentile progresive premium, care oferă atât câmpuri vizuale extinse, cât și distorsiuni laterale minime.BENEFICIILE LENTILEL0R CAMBER STEADY 2.0
• Tehnologie de ultimă generaţie. Designul lentilelor Camber Steady 2.0 cu bază de curbură variabilă este unic și patentat.
• Lentile complet personalizabile. Fiecare lentilă Camber Steady 2.0 poate fi individualizată în funcţie de parametrii purtătorului.
• Optică superioară. Vedere îmbunătăţită în orice zonă a lentilei, comparativ cu alte lentile progresive.
• Adaptare mai ușoară. Majoritatea purtătorilor se adaptează mult mai ușor la Camber Steady 2.0 decât la alt tip de lentile progresive.
• Vedere mai bună la aproape. Zona de aproape este mult mai ușor de identificat și are calităţi optice îmbunătăţite.
• Vedere optimă. Lentilele Camber Steady 2.0 oferă un câmp vizual larg și distorsiuni minime la marginea lentilei.
• Estetică îmbunătăţită. Lentilele Camber Steady 2.0 sunt mai estetice în cazul dioptriilor mari, datorită bazei de curbură variabile.

 • Innovator Steady 2.0 & Innovator Start

Tehnologia de prelucrare avansată asigură purtătorilor o vedere clară și de calitate.
Purtătorul se poate bucura acum de o vedere naturală, o adaptare rapidă și ușoară la toate distanţele datorită distorsiunilor minime ale imaginii la marginea lentilei. Lentilele progresive Innovator sunt practice pentru activităţile de zi cu zi și oferă un confort sporit purtătorului.Beneficiile lentilelor Innovator 2.0
Progresie optimizată pe spatele lentilei.
Câmpuri vizuale largi și echilibrate.
Posibilitatea optimizării lentilelor pentru rame extra-curbate.

Innovator Start 2.0
Rhein Vision vă oferă o lentilă progresivă fără compensaţie, care este complet diferită faţă de orice lentilă progresivă din gama ei. Innovator Start 2.0 încorporează metodologia Steady care îmbunătăţește stabilitatea imaginii și reduce efectul de valuri.

Innovator Steady 2.0
Datorită tehnologiei Digital Ray Path® 2, lentilele progresive Innovator Steady 2.0 revoluţionează conceptul de personalizare a lentilelor. Sunt mai sofisticate și mai eficiente decât lentilele tradiţionale datorită procesului de optimizare care ia în calcul capacitatea naturală de acomodare a ochiului, manifestată atunci când privim obiecte aflate la distanţe diferite.
Lentilele Innovator Steady 2.0 încorporează metodologia Steady, care reduce efectul de valuri cauzat de distorsiunea laterală a imaginii.
Metodologia Steady controlează distribuţia sferică a dioptriilor în lentilele progresive. Acest lucru conduce la reducerea aberaţiilor de dioptrie în zonele laterale ale lentilei.
Purtătorul se poate bucura acum de o vedere naturală, o adaptare rapidă și ușoară la toate distanţele și distorsiuni minimizate ale imaginii la marginea lentilei, fiind potrivite pentru orice activitate de zi cu zi.
Lentilele Innovator Steady 2.0 se pot personaliza conform valorilor parametrilor: unghi pantoscopic, distanţă vertex și unghiul WRAP.

2. LENTILELE OCUPAȚIONALE DEGRESIVE 2.0

3. LENTILELE DE CONDUS PRODRIVO 2.0

Pe măsură ce drumurile devin tot mai aglomerate și petrecem mai mult timp la volan, ochii noștri sunt din ce în ce mai obosiţi.
Lentilele pentru condus ProDrivo 2.0 îmbunătăţesc confortul și siguranţa în trafic, oferind purtătorului o vedere clară atât pe timpul zilei, dar mai ales pe timpul nopţii.

Benficiile lentilelor ProDrivo 2.0
 • Reduc oboseala vizuală;
 • Oferă confort și acuitate vizuală sporită;
 • Asigură o vedere clară a bordului mașinii și a oglinzilor retrovizoare;
 • Încorporeaza o zonă special concepută pentru condusul pe timpul nopţii;
 • Minimizează reflexiile;
 • Conferă contrast îmbunătăţit;
 • Oferă protecţie 100% UV;
 • Reduc intensitatea luminii din trafic;
 • Sunt lentile complet personalizabile;
 • Recomandate tuturor tipurilor de șoferi.

Prin designul lor, lentilele ProDrivo 2.0 progresive sau monofocale iau în calcul mai mulţi parametri, ţinând cont de schimbarea dioptriei pe timpul nopţii, pentru a compensa miopia nocturnă. Acest lucru creează o zonă special adaptată vederii pe timp de noapte, oferind șoferilor o calitate vizuală îmbunătăţită, reducând stresul și oboseala oculară.
Lentilele progresive ProDrivo 2.0 oferă confort și acuitate vizuală sporită asupra bordului maşinii și oglinzilor retrovizoare. Distorsiunile laterale sunt minimizate și vederea periferică este mult îmbunătăţită.

Prin încorporarea tehnologiei Digital Ray Path® 2, procesul de optimizare al lentilelor ia în considerare capacitatea de acomodare și concentrare, pe diferite distanţe, a purtătorului. Prin urmare, nivelul de personalizare este mult mai complex și eficient decât în cazul metodelor anterioare.
Lentilele ProDrivo 2.0 îmbină un monomer (UVAllBlue) și un tratament special (DriveLight) care ajută la filtrarea intensităţii luminilor venite din contrasens și nu numai. Reduc senzaţia de orbire, diminuează reflexiile, sporesc confortul vizual al șoferului, îmbunătăţind contrastul și percepţia obiectelor, oferind în același timp protecţie UV 100%.

Datorită designului inovativ și a procesului de prelucrare de ultimă generaţie, lentilele ProDrivo 2.0 pot fi folosite în orice activitate zilnică.

Lentilele progresive ProDrivo 2.0 sunt disponibile cu două lungimi de progresie: S (16mm) și M (18mm). Măsurători necesare: marcajul pupilar, unghiul pantoscopic, distanţa vertex și unghiul WRAP.

4. FACILE 2.0 – ANTI FATIGUE

Ne petrecem aproximativ 11 ore pe zi în faţa ecranelor digitale, fie că sunt ecrane de monitor, dispozitive mobile sau televizoare. Rezultatul este: oboseala ochilor. Simptomele oboselii ochilor sunt: vedere înceţoșată, ochi uscaţi, dureri de cap și dureri de spate, cauzate de modificarea posturii.
Lentilele Facile 2.0 sunt create pentru a atenua simptomele oboselii vizuale asociate cu utilizarea dispozitivelor mobile. Facile 2.0 include o mică adiţie în zona de aproape, care poate fi aleasă pentru fiecare purtător în parte.
Tehnologia Digital Ray Path® 2 folosită în realizarea acestei lentile ia în calcul puterea naturală de acomodare a pacientului pentru a vedea obiectele aflate la diferite distanţe. Datorită designului avansat, al procesului de prelucrare și al tehnologiei de ultimă generaţie, lentilele Facile 2.0 oferă confort vizual purtătorului atunci când folosește diferite câmpuri vizuale. Confortul este îmbunătăţit atunci când sunt utilizate dispozitivele mobile, prin optimizarea zonei de lucru pentru o vedere mai bună și fără efort, reducând astfel durerile de ochi și îmbunătăţind postura.

Benficiile lentilei Facile:
 • Reduc oboseala vizuală cauzată de citit sau expunerea prelungită la dispozitivele mobile.
 • Îmbunătăţesc concentrarea și oferă posibilitatea de a citi textele de pe dispozitivele mobile mai facil.
 • Asigură o vedere dinamică datorită trecerii ușoare și rapide de la zona de aproape la cea de distanţă.
 • Promovează o poziţie ergonomică, confortabilă și naturală pentru purtător.
 • Reduc efectele efortului vizual prelungit precum durerea și înroșirea ochilor, senzaţia de ochi uscaţi și chiar durerile de cap.

0.5 – Adiţie recomandată purtătorilor tineri care petrec mult timp în faţa computerului.
0.75 – Recomandată persoanelor tinere care petrec mult timp citind.
1.00 – Recomandată purtătorilor presbiopi care întâmpină dificultăţi și oboseală vizuală.
1.25 – Recomandată tinerilor presbiopi care își pierd abilitatea de focalizare în zona de aproapre și au nevoie de o extra adiţie.

5. BIFOCALE

LENTILELE BIFOCALE CONVENȚIONALE

Lentilele bifocale sunt lentile convenționale având două câmpuri vizuale, partea superioară a lentilei este destinată vederii la distanță, ia cea de jos vederii la aproape.
Oferă câmpuri vizuale largi pentru ambele zone de vedere.

BENEFICIILE LENTILELOR BIFOCALE
 • Calitate optică atât pentru zona de aproape cât și pentru zona de distanță.
 • Câmpuri vizuale largi.
 • Elimină necesitatea de a purta două perechi de ochelari, însumând două lentile într-una singură.
 • Adaptare instantanee.
LENTILELE BIFOCAL DIGITAL 2.0

Lentilele Bifocal Digital 2.0 RS32 / RS40 sunt lentile freeform compensate, prelucrate pe partea din spate a lentilei folosindu-se tehnologia Digital Ray Path® 2. Datorită faptului că nu există o progresie între dioptrii, purtătorii vor experimenta trecerea “bruscă” între cele două zone de vedere. Avantajul faptului că nu existe această progresie a dioptriilor îl reprezintă lipsa astigmatismului lateral, purtătorii beneficiind de o lentilă confortabilă fără distorsiuni și efect de valuri.

BENEFICIILE LENTILELOR BIFOCALE
 • O lentilă complet personalizabilă.
 • Câmpuri vizuale largi.
 • Vedere clară, indiferent în ce direcție privești, datorită lipsei astigmatismului oblic.
 • Fără distorsiuni și efect de valuri.
 • Performanțe vizuale superioare datorită tehnologiei Digital Ray Path®2.

6. MONOFOCALE

LENTILELE MONOFOCALE

Tehnologia de prelucrare avansată ne ajută să producem lentile monofocale de o calitate superioară, indiferent de cerințele pacientului: tipul ramei, materialul ales, baza de curbură sau dioptria prescrisă.

Pentru o performanță vizuală maximă lentilele monofocale pot fi personalizate în funcție de unghiul pantoscopic, distanță vertex și unghiul WRAP, iar dacă aceste valori nu sunt specificate vor fi produse conform valorilor standard ale parametrilor de personalizare.

BENEFICIILE LENTILELOR MONOFOCALE
 • Calitate optică superioară indiferent de dioptria prescrisă.
 • Lentile personalizabile.
 • Vedere clară, indiferent în ce direcție privești, datorită reducerii astigmatismului oblic.
 • Ideale purtătorilor care sunt în căutarea unor lentile monofocale, freeform, de o calitate superioară.
Single Vision

Lentile Single Vision sunt lentile convenționale care îți oferă confort și o vedere clară.

Single Vision Steady 2.0

Lentilele Single Vision Steady 2.0 au fost concepute pentru un stil de viață modern. Calitatea vizuală, claritatea și confortul acestor lentile sunt impecabile. Aceste lentile revoluționează conceptul actual de personalizare prin încorporarea tehnologiei Digital Ray Path® 2.

Lentilele Single Vision Steady 2.0 sunt mai sofisticate și mai eficiente decât o lentilă monofocală standard, deoarece procesul de optimizare ia în considerare și capacitatea de acomodare a pacientului, acele mici ajustări de focalizare pe care ochiul le face în mod natural pentru a vedea obiecte aflate la diferite distanțe.

7. UVALLBLUE

Nu știi ce tip de lentile ți se potrivește ?
Completează formularul de mai jos și programează-te la un Consult Gratuit

  Nume complet *

  Număr telefon *

  Alege locația *

  Adresă Email *

  Data

  Ora programare*

  Mesaj